Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English
Forsiden / Bureau

LandbrugsMedierne Bureau

Tænk på landmanden. Så tænker han på dig.

Det lyder så simpelt, men faktisk kræver det et særligt mindset at sætte sig i kundens sted. Det kræver også, at du har specifik viden omkring kunden, så du har det helt rette udgangspunkt, når du vil kommunikere til og med landmanden. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være svært at vide, hvordan du får kommunikeret mest effektfuldt med landmanden. Du kender dit eget produkt til punkt og prikke, men ved du præcist hvordan du får det præsenteret bedst overfor landbruget og landmanden.

Ved at samarbejde med LandbrugsMedierne får du en samarbejdspartner, der har speciale i arbejde med landbruget som målgruppe. Vi kan hjælpe dig med få mest muligt ud af din markedsføring ved at kommunikere præcist til din målgruppe inden for landbruget og det gør vi ved at udarbejde effektive, målbare løsninger.

Når du vælger at samarbejde med os, får du samtidig adgang til en stor mængde viden om landmanden. Vi kender nemlig landmanden igennem vores mange medier, og fordi vi løbende sender spørgeskemaer ud til vores læsere samt vores panel af landmænd. Da vi løbende tager temperaturen på landbruget og landmanden, kender vi altid hans nuværende situation og holdning til mangt og meget. Det kunne også være hans holdning til dig og dine produkter – når du kender dén, kan du nemmere navigere i forhold til din virksomheds brandopfattelse og position på markedet.

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder i landbruget med at gøre deres markedsføring og kommunikation mere intelligent og målrettet.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig, i vores brochure her.

undefined

Skal VI hjælpe dig videre?

Mette M. G. Erichsen
Marketingkoordinator

T: 3339 4706
M: 2160 7593

mer@landbrugsmedierne.dk


Tine Nyholm Bertramsen
Marketingkoordinator

T: 3339 4727
M: 2960 0884

tnb@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail