Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English

Kødkvæg

Fagmagsinet til den seriøse
kødkvægsavler

Forsiden / Fagmagasiner / Kødkvæg

Fagmagasinet Kødkvæg

Kødkvæg er fagmagasinet til alle Danmarks kødkvægsproducenter.

Fagmagasinet udkommer seks gange årligt med et oplag på 2300 magasiner.

I Kødkvæg bliver der både sat fokus på de kødkvægsproducenter, der klarer sig godt, men også de, der kæmper med forskellige problemer, og hvordan de på bedste vis kan overkomme disse.

Derudover bliver der skrevet om den nyeste medicin, hvad der sker indenfor foder til både kvæg og kalve, hvordan sengebåsene bedst er indrettet samt meget mere.

På denne måde holder fagmagasinet den seriøst kødkvægsavler opdateret på, hvad der sker af nyheder indenfor området. 

Som annoncør i fagmagasinet Kødkvæg, er det både muligt at få forskellige størrelser af annoncer med i magasinet, portfals eller et eventuelt indstik. 

Ønsker du mere viden om annoncering i Kødkvæg? Læs mere i vores Mediekalender eller kontakt vores Account Manager i højre side. 

 

undefined

 

Ram din målgruppe bredere

Ønsker du at komme bredt ud til en målgruppe indenfor kødkvægsproduktion?

Vi anbefaler, at du f.eks. kombinerer din annoncering i fagmagasinet Kødkvæg med annoncering i LandbrugsAvisenfagmagasinet Kvæg, på landbrugsavisen.dk og i LandbrugsAvisens segmenterede nyhedsbreve

 

 

 

Vil du annoncere i magasinet?

Janni Abildskov Pedersen
Nordjylland & Fyn

M: 23717091
jap@landbrugsmedierne.dk


Karina Reinhardt Sjøgaard
Midt- og Sønderjylland

M: 24613007
ksj@landbrugsmedierne.dk


Belinda Pihl Blomsterberg
Sjælland og øerne

M: 23110563
bpi@landbrugsmedierne.dk

 

Se alle kontaktpersoner her

mediekalenderen 2018

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her

PRAKTISKE ANNONCEINFORMATIONER

Se kravene til annoncematerialet samt formater og størrelser

BLIV ABONNENT

Vil du også holdes opdateret med den nyeste viden indenfor produktion af kødkvæg? 

Bliv abonnent på Fagmagasinet Kødkvæg.