Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook

TraktorTech

Magasinet til alle, der elsker
traktorer og store maskiner

Forsiden / Fagmagasiner / TraktorTech

Magasinet TraktorTech

TraktorTech er Danmarks store traktormagasin og bringer nyheder og reportager om traktorer og store maskiner til alle teknik-interesserede over hele landet.

Abonnenten på TraktorTech kan både være en landmand, entreprenør, gartner, elev eller noget helt andet. Fælles for abonnenterne er nemlig, at de elsker at læse om maskinerne og især traktorer. 

Magasinet udkommer seks gange om året med et oplag på 5100. 

Magasinet indeholder artikler om tunede og stylede traktorer, reportager fra både marken, traktortræk, maskinstationer og messer samt forskellige konkurrencer. Læsernes egne historier og billeder bliver også sat i fokus samt traktor nyheder fra hele verden. 

Derudover går magasinet selvfølgelig i dybden med teknikken bag de kraftfulde maskiner, bringer læsernes egne historier og billeder.

TraktorTech er derfor magasinet til alle, der elsker traktorer og store maskiner. 

Som annoncør i TraktorTech, er det både muligt at lave forskellige størrelser af annoncer med i magasinet, portfals eller et indstik i magasinet. 

Ønsker du mere viden om annoncering i TraktorTech, kan du læse mere i vores Mediekalender eller kontakte vores Account Manager i højre side.  

 

undefined

 

Ram din målgruppe bredere

Ønsker du at komme bredt ud til en målgruppe indenfor traktorer og teknik, vil vi anbefale at du f.eks. kombinerer din annoncering i TraktorTech med mascus. dk, maskintorvet.dktraktortech.dk, landbrugsavisen.dk og LandbrugsAvisens tekniknyhedsbrev.

 

 

VIL DU ANNONCERE?

Christian Yde
Key Account Manager

T: 3339 4758
M: 5116 9091
cyd@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail

mediekalenderen 2017

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her

BLIV ABONNENT på Traktortech

Vil du også holdes opdateret med den nyeste viden indenfor traktorer og store maskiner? 

Bliv abonnent på magasinet TraktorTech.