Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English
Forsiden / Medarbejder til datavalidering

Medarbejder til datavalidering

Sætter du en ære i at systematisere – og har du 8-10 timer ledig om ugen? Så har vi jobbet for dig!

Vi har brug for din hjælp for at sikre valide data i vores konkurrentovervågning.

Dit fremtidige job hos os består i at assistere vores salgsafdeling med at indsamle data, som er grundlaget for vores statistik. Der vil også være andre opgaver, som kan udvikle sig efterhånden som du får større kendskab til os og vores kunder.

Vi forventer af dig, at du ikke er bange for tal og har kendskab til Excel. Har du kendskab til landbruget er det en fordel – men ikke en nødvendighed. Er du studerende på 1. eller 2. år, pensionist eller flexjobber er det ingen hindring for at søge jobbet. Vi forventer, at du kan arbejde ca. 8-10 timer om ugen. Du kan også arbejde hjemmefra fra tid til anden.

LandbrugsMedierne er en fleksibel arbejdsplads, som holder til på Vester Farimagsgade 6, 3., 1606 København V.

Er din nysgerrighed vakt?

Få flere oplysninger hos koordinator Jannie Karlsen, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, på tlf. 33 39 47 36 eller mail: jka@landbrugsmedierne.dk

Send en kort ansøgning med CV inden 15. september til Jannie Karlsen på mail: jka@landbrugsmedierne.dk


Hvem er vi?
Landbrugsmedierne er landbrugets førende mediehus og står først og fremmest bag en lang række medier inden for landbrug og landboliv: LandbrugsAvisen, landmand.dk, mascus.dk Magasinet Svin, Magasinet Mark, Magasinet Kvæg, Magasinet Kødkvæg, Magasinet Frøavleren og TraktorTech. 

Vi er ca. 50 kolleger, der arbejder med alt fra salg og markedsføring over kundeservice til grafisk produktion og redaktionelt indhold. De fleste arbejder ud fra hovedsædet i midten af København, hvor du også får din daglige gang, men har vi også kolleger i Skejby. 

Ansøgningsfrist:
15. september 2017

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
København

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
8-10 timer

Kontaktperson:
Jannie Karlsen jka@landbrugsmedierne.dk