Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English

Fra planlægning til eksekvering

Få hjælp til din markedsføringskampagne - fra start til slut

Forsiden / Annoncering / Kampagne

Kampagner

En markedsføringskampagne kan være en uoverskuelig størrelse. Hvordan kommer du bedst i kontakt med dine kunder og hvordan når du længst med dit budget?

LandbrugsMedierne har mange års erfaring med at udarbejde kampagner for alle typer virksomheder indenfor landbrugssektoren. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning til eksekvering til evaluering. Netop fordi vi kender branchen, landmanden og har adgang til en række professionelle medier, gør det os til en attraktiv samarbejdspartner for dig, der vil bredt ud.

Vi hjælper dig helt fra start med planlægningen af kampagnen, herunder hvilket budskab der skal fortælles, gennem hvilke kanaler, på hvilket tidspunkt. Vi kan udfører efterfølgende alt det praktiske arbejde for dig, såsom grafisk arbejde, content arbejde, produktion af video og foto osv. Derefter kan vi hjælpe med at du får de bedste placeringer til din kampagne f.eks. i LandbrugsAvisen, et af vores mange faglige magasiner eller online på LandbrugsAvisen.dk, Facebook eller noget helt tredje.  

Vi har allerede hjulpet flere virksomheder med bla. imagekampagner og produktkampagner. Én af dem er Landbrug & Fødevarer - læs casen om dem ved at klikke her.

Skal vi hjælpe dig med din næste kampagne? Kontakt os allerede idag. 

undefined  undefined

Se vores øvrige cases her. 

 

 

SKAL jeg HJÆLPE DIG VIDERE?

Mette M. G. Erichsen

Marketingkoordinator

T: 3339 4706
M: 2310 7812

mer@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail

SKAL jeg HJÆLPE DIG VIDERE?

Tine Nyholm Bertramsen

Marketingkoordinator

T: 3339 4727
M: 2960 0884

tnb@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail