Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English
Forsiden / Annoncering / Kampagner

Kampagner

LandbrugsMedierne har mange års erfaring med at udarbejde kampagner for alle typer virksomheder indenfor landbrugssektoren. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning til eksekvering til evaluering. Netop fordi vi kender branchen, landmanden og har adgang til en række professionelle medier, gør det os til en attraktiv samarbejdspartner for dig, der vil bredt ud.

Fra udvikling til eksekvering

Vi hjælper dig helt fra start med planlægningen af kampagnen, herunder hvilket budskab der skal fortælles, gennem hvilke kanaler, på hvilket tidspunkt. Vi kan udfører efterfølgende alt det praktiske arbejde for dig, såsom grafisk arbejde, content arbejde, produktion af video og foto osv. Derefter kan vi hjælpe med at du får de bedste placeringer til din kampagne f.eks. i LandbrugsAvisen, et af vores mange faglige magasiner eller online på LandbrugsAvisen.dk, Facebook eller noget helt tredje.  

Vi har allerede hjulpet flere virksomheder med bla. imagekampagner og produktkampagner. Én af dem er Landbrug & Fødevarer - læs casen om dem ved at klikke her.

undefined  undefined

 

 

Skal vi hjælpe dig videre?

Mette M. G. Erichsen

M: 2310 7812


Tine Nyholm Bertramsen

M: 2960 0884

Landmandspanelet

Få testet dit materiale på over 1500 landmænd, der alle læser LandbrugsAvisen eller landbrugsavisen.dk.

Vores Kunder siger...

Mød en række af de kunder vi har arbejdet med om kampagner, brochure og meget mere ...

Mød vores kunder her

Læs vores cases