Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook
Forsiden / Fagmagasiner / TraktorTech

Magasinet TraktorTech

TraktorTech er Danmarks store traktormagasin og bringer nyheder og reportager om traktorer og store maskiner til alle teknik-interesserede over hele landet.

TraktorTech er Danmarks største og bedste teknikmagasin, der bringer nyheder og faglige reportager om traktorer og andre spændende maskiner til alle teknik-interesserede over hele landet.

Abonnenterne på TraktorTech er både landmænd, maskinstationer, maskinførere, landbrugselever osv. Fælles for abonnenterne er, at de har en meget stor interesse i at læse om teknik, maskiner og traktorer til landbruget.

Magasinet udkommer seks gange årligt med et oplæg på over 5400* og gør dermed TraktorTech til det største magasin indenfor dansk landbrug.

Magasinet TraktorTech er et fagligt og inspirerende magasin, der indeholder faglige teknik-artikler om maskinstationer og landbruget samt reportager fra marken, udstillinger og andre spændende arrangementer. Magasinet er krydret med en række store og flotte maskiner, men magasinet rummer også virksomhedsportrætter og spændende dybdegående artikler, hvor vi ser nærmere på nyheder i branchen.

TraktorTech er derfor magasinet til alle, der elsker traktorer og maskiner til landbruget.

Som annoncør i TraktorTech er det både muligt at lave forskellige størrelser af annoncer i magasinet. Portfals eller indstik kan du naturligvis også få med.

Ønsker du mere viden om annoncering i TraktorTech, er du velkommen til at læse mere i vores mediekalender eller kontakte én af vores Account Managers i højre side  

 *iflg. Danske Mediers Oplagskontrol juni 2019

 undefined


Ram din målgruppe bredere

Ønsker du at komme bredt ud til en målgruppe indenfor traktorer og teknik, vil vi anbefale at du f.eks. kombinerer din annoncering i TraktorTech med mascus.dk, maskintorvet.dktraktortech.dk, landbrugsavisen.dk og LandbrugsAvisens tekniknyhedsbrev.

 

Kunne du tænke dig at abonnere på magasinet TraktorTech inden du annoncerer i bladet, eller er du blot interesseret i magasinet som almindelig læser? 

Så bliv abonnent her!

 

 

VIL DU ANNONCERE?

Janni Abildskov Pedersen
M: 23 71 70 91 
jap@landbrugsmedierne.dk


Karina Reinhardt Sjøgaard
M: 24 61 30 07 
ksj@landbrugsmedierne.dk


Thomas Stevnbak Andersen
M: 23 11 05 63
tan@landbrugsmedierne.dk 

Mediekalenderen 2023

Få et overblik over hvor og hvornår du kan annoncere i LandbrugsAvisen, de forskellige fagmagasinerne og på vores mange websider.

Se mediekalenderen her