Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English

Video og fotos

Få lavet professionelle billeder eller videoer

Produktion af video og foto

Skal vi hjælpe dig med at få dit produkt til at fremstå indbydende og salgbart?

Hos LandbrugsMedierne kan du få hjælp til at få taget gode billeder eller video til din markedsføring.

Vores erfaring er, at gode, vellignende billeder er meget vigtig i din annoncering. Det gælder hvad enten det er produktbilleder eller et billede af en tilfreds kunde eller noget helt tredje. Gode og skarpe billeder fanger kundens opmærksomhed og sælger dit produkt. Vores fotografer dækker hele landet og klarer både små og store opgaver. Vi har blandt andet taget billederne til Landbrug & Fødevare's medlems kampagne:

 undefined  undefined

Vi ved derudover at video fungerer rigtig godt på nettet og på de sociale medier såsom Facebook og LinkedIn. Vores dygtige fotografer producerer både korte og lange videoer til brug både på din hjemmeside eller på sociale medier. Vi klarer hele processen - lige fra drejebog til interview til tekstning. Det sikre dig en kvalitets video som kan anvendes længe. Se én af de videoer som vi lavede for Bayer nedenfor og læs casen her

 

Vores dygtige landbrugsfotografer kan hjælpe dig både med billeder, video men også den nødvendige redigering efterfølgende. Vi kan derfor levere et færdigt produkt til dig som du kan anvende. 

Har du brug for landbrugsbilleder, har vi desuden en stor billeddatabase, hvor det er muligt købe de billeder du har brug for til din markedsføring. 

Skal vi hjælpe dig med produktion af nye spændende billeder eller video, så kontakt os allerede idag. 

SKAL jeg HJÆLPE DIG VIDERE?

Mette M. G. Erichsen

Marketingkoordinator

T: 3339 4706
M: 2310 7812

mer@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail

SKAL jeg HJÆLPE DIG VIDERE?

Tine Nyholm Bertramsen

Marketingkoordinator

T: 3339 4727
M: 2960 0884

tnb@landbrugsmedierne.dk

Send mig en mail