Besøg os på LinkedIn Besøg os på Facebook Information in English

Landbrugsmedierne

Landbrugets mest kompetente mediepartner

Forsiden / Om os / Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik på landbrugsmedierne.dk

Opdateret den 26. maj 2020. 

1. Generelt

Når du klikker ind på LandbrugsMedierne.dk indsamler LandbrugsMedierne oplysninger om dig og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om de information, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

2. Cookiepolitik

2.1 Hvad er en cookie?

På LandbrugsMedierne.dk står LandbrugsMedierne bag cookiesene. En cookie er en lille stump kode, som gemmes på dit device (computer, smartphone, mobiltlf., iPad eller hvad du ellers surfer nettet med). Cookies kan helt enkelt gemme oplysninger om din adfærd på nettet, eller sikre at en side/løsning fungerer rent teknisk. En cookie er en passiv fil, som ikke spreder virus eller andre skadelige programmer til dit device. 

Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra, da websitet kan bruge en cookie til at huske information om dine tidligere besøg og præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et website, hver gang du kommer på besøg, hvis du har accepteret at login-oplysningerne gemmes.

Brug af cookies kræver dit samtykke. Det er den forespørgsel du møder, når du først besøger LandbrugsMedierne.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Rent praktisk kan det gøres ved at slette dine cookies. Vejledning til at slette cookies fremgår af afsnit 2.4. Næste gang du besøger websitet, vil du så blive mødt med en ny forespørgsel om at give samtykke til brug af cookies.  Alternativt kan du kontakte LandbrugsMedierne på tlf. 33 39 47 00, så hjælper vi dig.

Du accepterer cookies på LandbrugsMedierne.dk ved at klikke ”Ok” i pop-up’en midt på websitet. Ved at klikke ”Ok” giver du samtykke til brug af cookies. Ønsker du ikke at give tilladelse til alle cookies kan du trykke ”Vis detaljer” og vælge hvilke cookies du giver specifikt samtykke til.  

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle LandbrugsMedierne om dit besøg. Alle de cookies, vi bruger, har til formål at give dig en bedre bruger- og kundeoplevelse. 

For at fastlægge, hvem der besøger LandbrugsMediernes websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger websitet, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om dit device har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Ydermere bruger vi informationerne til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører.

Man skelner desuden gerne mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies sættes af den side, du besøger, altså LandbrugsMedierne.dk. Tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den side, du besøger. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer (som f.eks. Google Analytics og Gallup) eller sociale medie-værktøjer (f.eks. Facebook) som vi anvender.

Googles privatlivspolitik kan ses her.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

2.2.1 Indeholder cookies persondata?

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet disse oplysninger. 

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?

Vi opbevarer dine cookies i tre måneder efter sidste besøg. Efter de tre måneder slettes dine cookieindstillinger automatisk. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er tre måneder fra sidste, du har besøgt LandbrugsMedierne.dk, at cookies opbevares på dit device

2.4 Hvordan sletter du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra dit device eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan til enhver tid selv slette cookies på dit device. Se vejledning ved at klikke her www.minecookies.org/cookiehandtering. Du er også velkommen til at kontakte LandbrugsMedierne på 33 39 47 00, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

3. Privatlivspolitik 

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan LandbrugsMedierne ("vi" eller "os") behandler dine personoplysninger.

3.1 Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

LandbrugsMedierne P/S
Vester Farimagsgade 6, 3. sal
1606 København V
Tlf (+45) 33 39 47 00
CVR: 36427477

Mail: post@landbrugsavisen.dk

3.2 Brug af personoplysninger 

LandbrugsMedierne driver medievirksomhed med fokus på landbrug- og fødevareerhvervet. Vi indsamler og anvender personoplysninger til følgende formål:

3.2.1 Levering af vores ydelse 

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.2.2 Markedsføring 

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder til at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, samt til at sende dig relevant markedsføring og faglig information i form af bl.a. nyhedsbreve.

3.2.3 Analyser og Statistik 

Personoplysninger anvendes til analyse- og statistikformål i landbrugserhvervets interesse. Vi anvender desuden resultaterne med henblik på udvikling af vores it-tjenester.

3.3 Kategorier af personoplysninger 

Vi indsamler følgende oplysninger om dig til hvert af de nævnte formål: 

3.3.1 Levering af vores ydelser: 

  1. Almindelige personoplysninger: Navn og kontaktoplysninger. Vi indsamler dit for- og efternavn, din e-mailadresse, din postadresse, dit telefonnummer og andre lignende kontaktdata.
  2. Almindelige personoplysninger: Legitimationsoplysninger. Vi indsamler dine adgangskoder og lignende sikkerhedsoplysninger, der bruges til godkendelse og styring af adgang.
  3. Almindelige personoplysninger: Virksomhedsdata. Vi indsamler oplysninger om din landbrugsvirksomhed, f.eks. oplysninger om drift, produktionsforhold, ejerforhold og økonomi.
  4. Almindelige personoplysninger: Indhold. Vi indsamler også indholdet i beskeder, som du sender til os, såsom feedback og e-mail-henvendelser samt spørgsmål eller oplysninger, som du giver til vores kundeservice. Hvis du besøger vores lokaliteter, optages du muligvis af vores overvågningskameraer.
  5. Almindelige personoplysninger: Interesser og favoritter. Vi indsamler data om dine interesser og favoritter. Udover de data, som du giver os, kan dine interesser og favoritter også udledes af eller komme fra andre data, som vi indsamler.

3.3.2 Markedsføring:

  1. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata.
  2. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler købshistorik og interesser.
  3. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler oplysninger om landbrugsvirksomheders drift, produktionsforhold, ejerforhold og økonomi.

3.3.3 Analyser og Statistik:

  1. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler oplysninger om landbrugsvirksomheders drift, produktionsforhold, ejerforhold og økonomi.
  2. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler online-identifikatorer såsom IP-adresser og cookies. Se vores cookiepolitik i afsnit 2.
  3. Almindelige personoplysninger: Vi indsamler data om de websider du besøger.

3.4 Kilder 

Vi indsamler personoplysninger direkte fra dig.

3.5 Behandlingsgrundlag 

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger indenfor levering af vores ydelser, markedsføring, analyser og statistik ud fra samtykker og gældende lovgrundlag.

3.6 Håndtering af dine personoplysninger 

Vi hverken videregiver eller videresælger dine personoplysninger til tredjepart.

Hvis du har givet samtykke til at vi må videregive dine oplysninger, til f.eks. samarbejdspartnere, spørgeskemaundersøgelser og lignende vil dine oplysninger blive videregivet.

3.7 Opbevaring af dine personoplysninger 

Vi vil opbevare dine personoplysninger i overensstemmelse med følgende kriterier:

  1. Oplysningerne er nødvendige til de formål, hvortil de er blevet indsamlet.
  2. For at overholde en retlig forpligtelse.
  3. For at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.
  4. Oplysninger, som er indsamlet for at kunne levere en ydelse til dig, opbevares som udgangspunkt i op til 5 år regnet fra kundeforholdets ophør. Oplysningerne kan opbevares i en længere periode i tilfælde hvor vi er undergivet erstatningsansvar, der løber efter den 5-årige periode, eller i tilfælde hvor lovgivningen tilsiger, at vi er forpligtet til at opbevare oplysningerne i en længere periode.

Vi tilstræber at opbevaring af særlige personoplysninger begrænses mest muligt.

Vi tilstræber desuden at dine personoplysninger opbevares i pseudonymiseret eller anonymiseret form, når dette er muligt.

3.8 Dine rettigheder 

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Kontakt os hvis du ønsker at anmode om førnævnte.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke. Kontakt os hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette en skriftlig henvendelse via e-mail til: net@landbrugsmedierne.dk.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

Kontakt os

Skal vi ringe dig op for en uforpligtende snak? Udfyld felterne:

Indtast første bogstav i ordet "Mediekalender"